YouTube sudah pasti salah satu platform hiburan paling popular untuk mengakses semua jenis video muzik, trek audio dan banyak lagi. Memandangkan YouTube menganjurkan pelbagai video, ramai orang ingin menyimpan MP3 daripada YouTube dalam talian. Anda mungkin terkejut, tetapi kini anda boleh menyimpan YouTube ke MP3 dengan mudah pada telefon pintar atau komputer anda. Teruskan membaca dan ketahui cara mengakses video YouTube dan menyimpannya sebagai MP3.

Gunakan Sneppea untuk Android untuk Menyimpan YouTube ke MP3 dengan Pantas

Selain daripada penyelesaian dalam taliannya, perkhidmatan Sneppea juga boleh diakses melalui aplikasi Androidnya. Anda boleh menggunakannya seperti mana-mana apl lain dan menyemak imbas terus YouTube dalam antara muka asalnya.

youtube ke mp3

Bukan sahaja YouTube, Sneppea untuk Android juga boleh digunakan untuk memuat turun fail MP4/MP3 daripada banyak sumber lain. Menggunakan Sneppea untuk Android adalah sangat mudah dan anda tidak perlu mengakar peranti anda.

Langkah 1: Pasang Sneppea untuk Android

Mula-mula, pergi ke tetapan keselamatan telefon anda dan pastikan anda boleh memuat turun apl daripada sumber yang tidak diketahui. Kemudian, anda boleh pergi ke tapak webnya, memuat turun Sneppea untuk Android dan melengkapkan pemasangannya.

Langkah 2: Cari mana-mana video di YouTube

Secara lalai, anda akan mendapati YouTube tersenarai antara platform yang disokong Sneppea. Anda boleh pergi ke bar cariannya dan masukkan kata kunci yang berkaitan untuk mencari mana-mana video YouTube atau boleh juga memuatkan terus URL daripada YouTube.

Langkah 3: Simpan MP3 daripada YouTube dalam talian

Itu sahaja! Sebaik sahaja anda menjumpai video, muatkannya ke dalam antara muka apl dan ketik ikon muat turun dari bawah. Daripada senarai format yang tersedia, pilih MP3 (dan kualiti pilihan) supaya video YouTube boleh disimpan ke MP3 pada telefon anda.

Pemuat turun dalam talian Sneppea: simpan YouTube ke MP3

Sneppea ialah penyelesaian dalam talian percuma yang boleh digunakan oleh sesiapa sahaja untuk menyimpan video YouTube sebagai MP3 pada peranti mereka. Memandangkan ia adalah alat berasaskan web, anda boleh mengaksesnya pada telefon pintar dan komputer.

pemuat turun youtube step1

Muatkan pautan video YouTube di Sneppea. Sebaik sahaja anda telah menyalin pautan YouTube, pergi ke laman web rasmi Sneppea, dan tampalkannya dalam pilihan cariannya. Anda kini boleh memuatkannya dengan menekan kekunci enter.

pemuat turun youtube step3