Menggunakan muat turun apl muzik youtube bermakna memuat turun aplikasi ke telefon atau komputer anda dan kemudian menyimpan muzik daripadanya untuk kegunaan luar talian. Walaupun apl ini berguna, anda memerlukan apl yang boleh dipercayai, berkualiti tinggi dan tepat untuk telefon anda. Untuk membantu anda dengan pilihan ini, kami telah membuat senarai. Baca lagi.

Senarai Apl Muzik YouTube Muat Turun Percuma Terbaik

Sneppea untuk Android

Sneppea untuk Android ialah apl terbaik untuk memuat turun muzik. Anda hanya perlu mempunyai aplikasi ini pada telefon anda untuk mengakses ciri hebat, seperti mod gambar dalam gambar, mod malam, dsb.

muat turun muzik youtube

Freemake

Freemake juga merupakan salah satu aplikasi muat turun muzik teratas yang membantu anda memuat turun dan menyimpan muzik youtube ke telefon anda. Bukanya dalam penyemak imbas anda, muat turun apl dan mula menyimpan fail MP3 secara percuma.

SnapDownloader

SnapDownloader mempunyai versi berbayar dan juga percuma. Versi percuma ini akan disiarkan secara langsung selama 24 jam sahaja. Anda perlu membayar untuk menggunakan aplikasi ini untuk masa yang lama, yang boleh menyusahkan ramai pengguna.

iTubeGo

iTubeGo juga menawarkan muat turun percuma dan berbayar. Anda boleh menggunakan versi percuma untuk memuat turun fail MP3 YouTube ke telefon anda. Lawati tapak web dan mula menggunakan iTubeGo hari ini.

Pemuat turun dalam talian Sneppea: muat turun muzik YouTube

Sneppea ialah penyelesaian dalam talian percuma untuk memuat turun muzik youtube ke peranti anda. Memandangkan ia adalah alat berasaskan web, anda boleh mengaksesnya pada telefon pintar dan komputer.

pemuat turun youtube step1

Muatkan pautan video YouTube di Sneppea

Sebaik sahaja anda telah menyalin pautan YouTube, pergi ke laman web rasmi Sneppea, dan tampalkannya dalam pilihan cariannya.

pemuat turun youtube step2

Muat turun muzik youtube

Cari resolusi dan saiz yang betul untuk memuat turun video dalam format muzik MP3.

pemuat turun youtube step3