YouTube mempunyai beberapa video muzik terbaik. Apl ini membolehkan anda meneroka video baharu dan melihatnya pada telefon atau komputer riba anda. Walau bagaimanapun, anda tidak boleh memuat turun fail video ini ke telefon anda untuk akses luar talian. Inilah sebabnya kami telah menemui yang sempurna untuk muat turun video youtube.

Di bawah ialah senarai YouTube HD percuma dalam talian, yang sesuai untuk keperluan anda. Sama ada anda ingin memuat turun media YouTube dalam format MP3 atau MP4, anda boleh menggunakan apl ini untuk tujuan tersebut. Mari kita lihat bagaimana.

3 Top YouTube Downloader HD Dalam Talian

Sneppea Online Downloader

Sneppea Online Downloader ialah pemuat turun video YouTube terbaik dalam talian HD. Ia boleh digunakan secara percuma bila-bila masa. Berikut ialah fungsi dan ciri Muat Turun Sneppea.

muat turun video youtube
  • Pemuat turun YouTube membenarkan muat turun pada PC anda. Anda hanya perlu membuka platform dalam penyemak imbas untuk mula menggunakannya untuk memuat turun video YouTube dalam talian.
  • Anda boleh menggunakan aplikasi untuk memuat turun video YouTube dalam HD penuh dalam talian dalam format dan saiz yang berbeza. Anda hanya perlu memilih saiz sebelum memuat turun.
  • Sneppea boleh digunakan berkali-kali. Tidak kira anda mempunyai 1000 atau 10,000 lagu untuk dimuat turun, anda boleh melakukannya dengan Sneppea.

SaveFrom

SaveFrom ialah pemuat turun yang serupa tanpa banyak iklan. Anda hanya boleh menampal pautan di tapak web ini untuk memuat turun video YouTube dalam bentuk muzik atau format MP4 secara percuma.

Keepvid

Keepvid ialah pemuat turun dalam talian dengan banyak ciri. Anda boleh menampal pautan di sini untuk memuat turun muzik dalam pelbagai format dan saiz.

Cara Muat Turun Video YouTube HD Penuh Dalam Talian

Kami menemui pemuat turun YouTube dalam talian terbaik di Sneppea. Berikut ialah proses yang boleh anda gunakan untuk memuat turun video daripada Sneppea dalam talian.

Langkah 1: Buka Sneppea Online Downloader

Apabila laman web dimuatkan, anda akan menemui pilihan carian, yang boleh digunakan untuk memuat turun video youtube. Mari lihat bagaimana untuk mencapai ini.

pemuat turun youtube step1

Langkah 2: Muat turun video youtube dalam talian secara Percuma

Anda boleh mendapatkan hasil carian khusus dengan Sneppea. Hanya gunakan kata kunci dalam bar carian. Anda juga boleh mencari dan kemudian menampal pautan video YouTube ke Sneppea untuk memuat turunnya.

pemuat turun youtube step2

Untuk memuat turun video YouTube, cuma klik anak panah Muat Turun. Pada halaman seterusnya, pilih resolusi dan saiz fail dan klik padanya. Tunggu sehingga fail diproses dan dimuat turun.

pemuat turun youtube step3

Anda boleh mengakses semua fail ini daripada Muat Turun telefon anda. Sneppea sangat mengagumkan apabila memuat turun video YouTube. Lawati tapak web dan terokai ciri-cirinya.