Pada masa kini, ramai pengguna suka menyimpan video yang telah mereka lihat di youtube. Salah satu pilihan mereka yang paling popular ialah Save From Net pemuat turun youtube terpantas. Alat ini sangat dipercayai selama bertahun-tahun dan atas sebab ini, ia telah mendapat gelaran pemuat turun video percuma terpantas Save From Net.

Walau bagaimanapun, pada masa kini anda boleh mencari alat dengan ciri yang lebih besar. Sneppea memberikan anda perkhidmatan terbaik yang akan menjadikan penukaran video kegemaran anda lebih mudah berbanding sebelum ini.

SaveFrom Net Fast Downloader Alternatif untuk Peranti Android

Aplikasi ini direka khusus untuk peranti Android. Atas sebab ini, ia mempunyai mod gelap pintar dan mod gambar dalam gambar untuk menawarkan anda pengalaman terbaik.

pemuat turun youtube

Selain itu, jika anda memilih untuk mendaftar dengan apl, anda boleh mendapat manfaat daripada suapan yang diperibadikan. Dengan cara ini, anda sentiasa boleh mencari apa yang anda mahu tonton.

  • Dapatkan APK aplikasi secara percuma daripada halaman rasmi Sneppea.
  • Dayakan pemasangan apl pihak ketiga daripada tetapan peranti anda. Perubahan ini akan membolehkan anda memasang aplikasi yang belum anda muat turun daripada Google Play.
  • Pasang Sneppea untuk Android, dengan mengetik pada APK dan mengikut langkah pemasangan.
  • Cari video yang ingin anda simpan, dengan menaip kata kunci dalam bar carian.
  • Pilih format dan kualiti fail yang anda inginkan. Anda boleh memilih format MP3 atau MP4. Fail anda akan muncul dalam galeri peranti anda dalam beberapa saat.

Alternatif Dalam Talian untuk SaveFrom Net

Pemuat turun youtube dalam talian Sneppea. Alat dalam talian percuma ini sesuai untuk komputer mana-mana sistem pengendalian dan peranti iOS.

pemuat turun youtube step2

Anda kemudiannya akan dibawa ke halaman baharu yang menyenaraikan format dan atribut fail yang tersedia. Dengan Sneppea anda boleh memuat turun video dalam fail MP3 dengan kadar bit yang tersedia sebanyak 50k, 70k, 128k dan 160k.

Selain itu, anda boleh memuat turunnya dalam fail MP4 YouTube dalam kualiti HD 360p dan 720p.

pemuat turun youtube step3

Sebaik sahaja anda menemui gabungan yang anda mahu, klik butang “Muat turun”. Penukaran akan bermula serta-merta.

Bagaimanakah SaveFrom Net Berbanding dengan Sneppea?

Seperti yang anda lihat, Sneppea ialah pesaing kuat pemuat turun video percuma terpantas Save From Net. Untuk membandingkan kedua-dua aplikasi dengan lebih baik, kami juga perlu mengetahui ciri-ciri utama SaveFromNet iaitu pemuat turun mp4 percuma terpantas. Ini adalah seperti berikut:

  • Ia membenarkan penukaran kepada sama ada format fail MP4 atau WEBM.
  • youtube MP4 boleh dimuat turun dalam 360p, 720p atau 1080p. Sebaliknya, format fail WEBM hanya boleh dimuat turun dalam 1080p.
  • Aplikasi ini juga mempunyai sambungan pelayar untuk Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari dan Opera.

Ciri-ciri kedua-dua aplikasi ini, telah menunjukkan bahawa Sneppea adalah pilihan terbaik untuk anda. Gunakan untuk menyimpan semua video kegemaran anda dan nikmatinya pada semua peranti anda.